Powered by Q-music Limburg logo

Vip

90s FOREVER OUTDOOR 2022

Onze bestemming is bekend. De riemen mogen vast. Een 10 uur durende reis met dit jaar als eindbestemming: The World of Magnificent Colors.

Herbeleef samen met ons de mooiste momenten in een onvergetelijke wereld waar genieten het toverwoord is. Op zaterdag 9 juli wil jij natuurlijk zorgeloos de beste plek hebben op Megaland, Landgraaf. Als exclusive VIP sta jij eerste rang en tillen we jouw dagje uit naar het hoogste niveau.

EXCLUSIEF VIP ARRANGEMENT

Kies jij voor een exclusief VIP arrangement dan wordt je behoorlijk in de watten gelegd. Kom je met de auto, dan zorgen wij dat jouw exclusieve VIP parkeerplaats wordt vrijgehouden pal naast de ingang van het festival. Vervolgens kom je aan bij de exclusieve VIP entrée, hier zullen onze hosts en hostesses jou een warm welkom geven en mogelijke wensen bespreken.

Je krijgt direct de mogelijkheid om jouw spullen veilig op te bergen in een locker, deze behoort immers tot het exclusieve VIP pakket. Je vervolgt je weg naar het verhoogde luxe VIP deck met een fantastisch uitzicht op o.a. de mainstage. Heerlijk genieten van de lekkerste drankjes onder het genot van een warm zomer zonnetje, entertainment, muziek en de geweldige eindshow met kleurrijk vuurwerk. Voor meer informatie over optionele mogelijkheden bij een VIP pakket kun je contact opnemen met info@90sforever.nl

Sneck