informatie

EEN UNIEK FESTIVAL OP EEN BIJZONDERE LOCATIE IN HET HART VAN LIMBURG

Op zaterdag 8 juli 2023 zal de vijfde editie van 90’s Forever OUTDOOR plaats vinden. Een uniek festival op een bijzondere locatie: Megaland, Landgraaf! De bedenkers van 90’s en 80’s Forever indoor, welke inmiddels uitgegroeid zijn tot een van de beste evenementen van de Benelux in hun soort, zullen ervoor zorgen dat dit festival alle standaarden in dit genre weer gaat overtreffen! Zuid- Nederland en de grensstreek kunnen kennis maken met het ultieme feel good classic festival dat je niet wilt missen. Kwalitatief hoogstaand op het gebied van techniek, productie, organisatie en vooral artiesten zullen zaterdag 8 juli 2023 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

Let op: 90’s Forever is 18+!

LOCATIE, DATUM & TIJD

De locatie voor 2023 is Megaland, Landgraaf (Hofstraat 11-13)
Zaterdag 8 juli 2023, om 14:00 uur zullen de poorten worden geopend voor de 2023 OUTDOOR editie van 90’s Forever! Om 00.00 uur, na de eindshow zullen de deuren van 90’s Forever worden gesloten.

De entree van 90s Forever is via de hoofdingang van Megaland, Hofstraat 13-15, 6372 XC
Landgraaf. Volg de signing voor het Parkeren!

 

SERVICE

Food & snacks, market, kluisjes (lockers), chill out ruimtes met zitplaatsen, Ehbo (first Aid) en pin-mogelijkheden.

 

MEDICATIE

Het meenemen van medicatie naar het festival gaat onder strikte voorwaarden. De medicatie moet in de originele verpakking worden meegenomen, inclusief bewijs van een officiële dokter/arts. Onze security en Medische dienst zal hier persoonlijk op toezien.

 

BETTER SAFE THAN SORRY!

Harde muziek is niet te vermijden tijdens een festival. Een gezond gehoor is belangrijk. Daarom zal je er goed en zuinig mee moeten omgaan. Om veilig te kunnen genieten van de muziek zijn er oordopjes te koop bij de merchandise stand. Ook het beschermen tegen de zon is een must tijdens festivals. Mochten de weersverwachtingen weer zo positief zijn als tijdens de vorige edities, zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid! Een gezonde bruine huid is mooier dan knalrood!

LET OP! Het meenemen van een klein flesje zonnebrandcrème is wel toegestaan. Sprays (deo, zonnebrand, haarlak etc.) zijn NIET toegestaan en mogen dus niet mee het festivalterrein op.

BUSREIZEN

Bij het bestellen van de tickets kun je meteen opgeven of je met een van de busreizen naar het festival terrein wilt komen en weer wilt worden teruggebracht.

Opstapplaatsen en tijden:

Bus 1 – Maastricht/Valkenburg
13:45 uur Maastricht (Maastricht Centraal Station achterzijde. Meerssenerweg Internationale bushalte)
14:00 uur Valkenburg (Valkenburg, Arriva Station)

Bus 11 – Sittard/Brunssum
14:00 uur Sittard (Sittard station achterzijde, P&R Geerweg)
14:15 uur Brunssum (Brunssum, Lindeplein)

Bus 21 – Roermond/Echt
13:40 uur Roermond (Roermond Centraal station voorzijde, bushalte Willem 2 singel)
14:00 uur Echt (Echt , Parkeerplaats Gamma)

Bus 31 – Meerssen/Beek
13:45 uur Meerssen (Meerssen, station)
14:00 uur Beek (Beek Elsloo, Station)

Let op: Alle bussen vertrekken om 0.30u terug.

ONZE PARTNERS

History of the magic colours

© 90's forever - festival xperience  | International Music Productions