Powered by Q-music Limburg logo

FAQ


De minimale leeftijd is 18 jaar. Hier kunnen helaas geen uitzonderingen op worden gemaakt vanwege de regelgeving. Ook niet onder begeleiding van ouders of meerderjarigen

Je bent in Nederland ten allen tijde verplicht een geldig ID bij je te hebben

90's forever is geopend van 15:00 tot en met 00:00

De entree is tot ca. 20.00u geopend.

Dit kan alleen in overleg met de beveiliging en met een geldige reden.

Er zijn betaalautomaten aanwezig waar je kunt pinnen.

De munten zijn dit jaar 3,- per stuk.

Bier, wijn, water, frisdranken en mixed drankjes (zoals Wodka redbull, whisky cola).

Ja die zijn aanwezig, deze kun je op het terrein krijgen. Let wel, op=op!

Ja, dit jaar werken we samen met Appic waar je een interactieve plattegrond kunt vinden, en nog veel meer, check: https://link.appic.events/pts4M14DmH7GXScQ7

Neem contact op met info@90sforever.nl en geef aan wat je wensen zijn. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je om het een en ander te bespreken.

Vragen over VIP? Stuur je vraag naar info@90sforever.nl

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we komen zo snel als mogelijk bij je terug.

Tickets zijn te koop vanaf Zaterdag 5 Maart 2022 om 19.00u via onze website!

Heb jij nog een ticket van 2020/2021 thuis liggen? Dit ticket is automatisch geldig voor deze editie in 2022. Hier hoef je verder niets voor te doen. En als dank voor het geduld en vertrouwen ontvangen jullie een kleine bonus! Bij aankomst liggen er 2 gratis drankmunten klaar waarmee je samen met je partner of vrienden direct kunt proosten op het leven.

Tickets hebben verschillende vormen en kleuren. We werken altijd met meerdere fase tickets (groen, geel, blauw etc). De eerste fase is altijd het goedkoopste. Verder zijn er VIP tickets (unlimited drinks, VIP entree, VIP deck) en Silver Service tickets met munten.

Koop alleen tickets via de officiele kanalen zoals Paylogic en www.90sforever.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elders gekochte tickets en kunnen daarvan de echtheid niet garanderen.

Je hebt hiermee een regulier ticket. Je komt naar het evenement en volgt de signing voor de reguliere ingang.

Je hebt hiermee een VIP ticket. Je komt naar het evenement en volgt de signing voor de VIP ingang. Tevens kun je gebruik maken van de VIP parkeerplaats. Daarna kun je richting het VIP deck gaan en daar drankjes en kleine hapjes nuttigen.

Let op: De drankjes van het VIP deck dienen op het VIP deck te blijven.

Zorg dat je het normale ticket en de voucher beiden meeneemt. Lever bij de entree je ticket en de voucher in en je krijgt munten hiervoor terug.

Online gekochte tickets vind je in je Paylogic account . Hier kun je je tickets terugvinden en downloaden. Kom je er niet uit: de helpdesk van Paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

Dat is mogelijk echter verzoeken wij je om tijdig de afbeelding duidelijk op je scherm zichtbaar te maken. Bezoekers met een geprint ticket zullen voorrang krijgen op het moment dat jij je telefoon nog moet aanzetten of in je tas moet zoeken.

De helpdesk van paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

Nee, alle gasten hebben van te voren van de organisatie of hun contactpersoon een ticket via de mail gekregen. Aan de entree hebben wij dus geen gastenlijst en kunnen we daarin niks betekenen.

Nee, dat is niet mogelijk. Probeer je ticket aan vrienden te verkopen of via de daarvoor bestemde online community.

Tickets hebben verschillende vormen en kleuren. Online gekochte tickets hebben een barcode en informatie van het evenement en die je uitgeprint mee te nemen of goed op je smartphone te kunnen tonen.

Koop alleen tickets via de officiele kanalen zoals Paylogic en www.90sforever.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elders gekochte tickets en kunnen daarvan de echtheid niet garanderen.

Je kan je tickets in je account ,zoals je ze ook besteld hebt, terug vinden. Lukt dat niet dan kan je altijd de helpdesk van Paylogic benaderen. https://customerservice.paylogic.com/hc/nl Zij kunnen je altijd het ticket opnieuw sturen!

Als dank voor het vertrouwen in ons festival krijgen alle tickethouders van 2020 en 2021 een Voucher met 2 munten van ons die geldig is voor 2022. Deze krijg je voor 1 juli per e-mail toegestuurd.

Nee, het entree ticket is altijd los, zorg dus dat je beiden meeneemt!

Nee, zorg er dus voor dat je vantevoren online je ticket hebt gekocht!

Als je vraag over het ticket er niet tussen staat kun je altijd contact opnemen met de klantenservice

Ism Jacobs reizen zijn er diverse opstapplaatsen voor oa Maastricht, Meerssen, Beek, Valkenburg, Sittard, Echt, Brunssum (geen BOB gevonden, wij hebben de oplossing!) met Jacobs reizen wordt je voordelig naar het festival gebracht… en weer naar huis. Klik hier voor alle opstapplaatsen en reserveer dat stoeltje zodat jij zorgeloos kan gaan genieten.

Kom jij met het openbaar vervoer? Wij verzorgen gratis het laatste stukje van centraal station Heerlen naar de festival locatie. Op zaterdag 9 juli zal er vanaf 14.30u tot 19.30u elke 25 min een bus pendelen naar Megaland. Opstapplaats: Station Heerlen - Halte A, Stationstraat.

Vanaf 21.30 tot 00.30u zal er gependeld worden vanaf Megaland terug naar centraal station Heerlen. Let op: de bussen vertrekken van dezelfde plek waar je ook bent uitgestapt bij aankomst.

Je kunt bij hotels in de regio terecht.

De verkeersregelaars kunnen je doorverwijzen indien je een geldige invalidekaart kunt tonen. Uiteraard is er ook een invalide toilet voorzien.

Via de Buy Tickets optie op onze website.

Ja, er zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen.

Ja, die is aanwezig. Svp niet op het terrein zelf plaatsen maar net aan de buitenkant, zodat het geen belemmering wordt voor anderen.

Via Google of Apple Maps kun je eenvoudig de route vinden naar Hofstraat 11-13, Megaland Landgraaf.

Parkeerkosten: Volg de bewegwijzeringsborden met de letter (P) of de aanwijzingen van onze verkeersregelaars. De kosten per auto zijn € 12,50

Bus Reizen vanuit Limburg worden geregeld via Jacobs Reizen, de tickets daarvoor vind je hier.

Ja, 90's Forever is rolstoel toegankelijk

Hofstraat 11-13, Megaland Landgraaf

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Ja, dat kan, men kan zich melden bij de infobalie op het festival om een afspraak/tijdstip in te plannen. Je dient dit gelijk bij aankomst te doen.

Ja hoor, dit is aanwezig.

Indien je medicijnen gebruikt en deze absoluut dient in te nemen tijdens het festival, stuur dan minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl met een toelichting voor gebruik van je medicijnen.

Het meenemen van een klein flesje zonnebrandcrème en deoroller is wel toegestaan. Sprays (deo, zonnebrand, haarlak etc.) zijn NIET toegestaan en mogen dus niet mee het festivalterrein op.

Uiteraard proberen wij mee te denken met iedereen. Stuur minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl en vermeld wat je graag zou willen meenemen.

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Op het festival zijn verschillende soorten kraampjes. De frieten zijn glutenvrij en sommige foodtrucks verzorgen dat ook.

De entree van 90s Forever is via de hoofdingang van Megaland, Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf. Volg de signing voor het Parkeren!

Tickets zijn te koop vanaf Zaterdag 5 Maart 2022 om 19.00u via onze website!

Het is niet toegestaan eten of drinken of vloeibare producten mee te nemen naar het evenement.

Nee, munten van vorige edities zijn NIET geldig.

Parfum en deodorant zijn NIET toegestaan.

Een deoroller mag wel, zolang die nog in de verpakking zit of onaangebroken is. Zonnebrand creme mag tube ook, alleen als deze nog in verpakking zit of onaangebroken. 

We verkopen ook diverse service artikelen welke in een stand op het festival terrein worden aangeboden. Zonnebrand wordt zelfs gratis door ons als organisatie aangeboden.

Ja een klein hantasje is geen probleem, deze wordt wel bij binnenkomst gecontroleerd door de beveiliging.

Er zijn voldoende pinautomaten aanwezig bij alle kassa's.

Nee, er zijn geen professionele fot en video apparaten toegestaan. Denk je toch in aanmerking te komen dien dan je verzoek met een duidelijke motivatie in via promotion@90sforever.nl

Stur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Sneck