Powered by Q-music Limburg logo

FAQ

Send your question to info@90sforever.nl and we will get back to you as soon as possible.

Neem contact op met info@90sforever.nl en geef aan wat je wensen zijn. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je om het een en ander te bespreken.

Nee, het tussentijd verlaten van het festival om welke reden dan ook is niet toegestaan.

De minimale leeftijd is 18 jaar. Hier kunnen helaas geen uitzonderingen op worden gemaakt vanwege de regelgeving. Ook niet onder begeleiding van ouders of meerderjarigen

Vragen over VIP? Stuur je vraag naar info@90sforever.nl

Je bent in Nederland ten allen tijde verplicht een geldig ID bij je te hebben

De entree is tot ca. 01.00u geopend. Daarna kijken we aan de hand van de hoeveelheid bezoekers en gescande tickets of de deuren nog langer open blijven.

90's forever indoor is geopend van 20:30 tot en met 05:00

Online gekochte tickets vind je in je Paylogic account . Hier kun je je tickets terugvinden en downloaden. Kom je er niet uit: de helpdesk van Paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

Dat is mogelijk echter verzoeken wij je om tijdig de afbeelding duidelijk op je scherm zichtbaar te maken. Bezoekers met een geprint tickets zullen voorrang krijgen op het moment dat jij je telefoon nog moet aanzetten of in je tast moet zoeken.

De helpdesk van paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

Ja, bij alle Primera winkels in Nederland

Nee, alle gasten hebben van te voren van de organisatie of hun contactpersoon een ticket via de mail gekregen. Aan de entree hebben wij dus geen gastenlijst en kunnen we daarin niks betekenen.

Nee, dat is niet mogelijk. Probeer je ticket aan vrienden te verkopen of via de daarvoor bestemde online community.

Tickets hebben verschillende vormen en kleuren. Online gekochte tickets hebben een barcode en informatie van het evenement en die je uitgeprint mee te nemen of goed op je smartphone te kunnen tonen.De bij primera gekochte tickets zijn oranje van kleur en hebben ook een barcode en de informatie van het evenement. Full-colour tickets van dikker papier/karton hebben een volgnummer en informatie van het evenement en zijn slechts bij een beperkt aantal verkooppunten beschikbaar. Let op dat je het echte ticket meeneemt en niet alleen het aankoopbewijs of bevestigingsmail! Koop alleen tickets via de officiele kanalen zoals Paylogic en www.90sforever.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elders gekochte tickets en kunnen daarvan de echtheid niet garanderen

Als je vraag over het ticket er niet tussen staat kun je altijd contact opnemen met de klantenservice

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Het NH Maastricht heeft een unieke ligging aan het MECC. Op slechts 300 meter is openbaar vervoer beschikbaar, zoals trein en bus. Het hotel ligt op 500 meter van de snelweg en op 10 kilometer van het vliegveld. Dit 4 sterren hotel zorgt voor de ultieme nachtrust na een onvergetelijke avond/nacht. Boek hier je verblijf: https://m.nh-hotels.nl/hotel/nh-maastricht

De verkeersregelaars kunnen je doorverwijzen indien je een geldige invalidekaart kunt tonen. Uiteraard is er ook een invalide toilet voorzien.

Ja, er zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen.

Ja, die is aanwezig. Svp niet op het terrein zelf plaatsen maar net aan de buitenkant, zodat het geen belemmering wordt voor anderen.

Auto

Vanuit de richting Amsterdam-Eindhoven-Heerlen-Aachen:

Direct bij het naderen van Maastricht volg je de bewegwijzeringsborden Liège/Maastricht-Zuid. Na de tunnel volgt je bewegwijzeringsborden waarop MECC is aangegeven en neemt de afrit 55 (Randwyck-MECC).

Vanuit de richting Luik:

Neem de afrit 56 (Gronsveld-MECC). Vervolgens volg je de bewegwijzeringsborden met de vermelding MECC. Deze wijzen je de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht.

Parkeerkosten:

Volg de bewegwijzeringsborden met de letter (P) of de aanwijzingen van onze verkeersregelaars. De kosten per auto zijn € 10,-

Openbaar vervoer – Bus

Ook met het openbaar vervoer is het MECC uitstekend bereikbaar. Station Randwyck ligt op 250 meter en er is ook een MECC-bushalte voor de hoofdingang.

  • Maastricht Centraal: 3 minuten
  • Eindhoven: 1 uur.
  • Amsterdam: 2 uur 30 min.
  • Brussel Zaventem: 1 uur 15 min.
  • Brussel Charleroi: 60 min.
  • Keulen luchthaven: 60 min .
  • Düsseldorf luchthaven: 1 uur 15 min .

Aangeboden Busreis

In samenwerking met Jacobs Travel – Het Zuiden Reizen zorgen wij voor een veilige reis van en naar het evenement. Geen gedoe meer over wie de BoB is, maar zorgeloos naar de 90’s Forever. We hebben verschillende opstapplaatsen in Nederland – België en Duitsland. Een retourticket kost tussen de €10,- en €15,- euro afhankelijk van de opstapplaats. Bekijk alle opstapplaatsen of meld er een aan (alleen bij grote groepen)!

Ga snel naar https://shop.compoticketing.eu/fr/shop/ticketshop/event/504211B9FF55/1

* Mocht je een opstapplaats willen toevoegen, dan stuur je aanvraag naar info@jacobs-travel.com

Georganiseerde Busreis

Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van onze services. Aanmelden kan via: info@90sforever.nl

Fiets, Brommer, Scooter

Nabij de ingang van MECC Maastricht is een fietsenstalling waar jij gratis je fiets, scooter of brommer kan parkeren. De snelste tweewielerroute naar MECC Maastricht vind je via www.anwb.nl

Kiss & Ride

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride nabij de ingang van MECC Maastricht. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen.

Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!

Ja, 90's Forever Indoor is rolstoel toegankelijk

MECC, Maastricht. Forum 100, 6229 GT Maastricht.

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Ja, vraag dit minimaal 2 weken van te voren aan via info@90sforever.nl zodat we hier een passende oplossing voor kunnen aanbieden.

Indien je medicijnen gebruikt en deze absoluut dient in te nemen tijdens het festival, stuur dan minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl met een toelichting voor gebruik van je mdeicijnen.

Uiteraard proberen wij mee te denken met iedereen. Stuur minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl en vermeld wat je graag zou willen meenemen.

Stur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Het is niet toegestaan eten of drinken of vloeibare producten mee te nemen naar het evenement.

Nee, munten van vorige edities zijn NIET geldig.

Nee, parfum en deoderant zijn NIET toegestaan.

Er zijn voldoende pinautomaten aanwezig bij alle kassa's.

Nee, er zijn geen professionele fot en video apparaten toegestaan. Denk je toch in aanmerking te komen dien dan je verzoek met een duidelijke motivatie in via promotion@90sforever.nl

Door de onzekerheden welke oa in het vergunningstraject de boventoon voeren, de (on)mogelijke op te leggen maatregelen naar onze bezoekers toe en logistieke en organisatorische beperkingen voor de organisatie, kunnen wij niet de kwaliteit met de daarbij behorende beleving garanderen zoals jullie dat hebben mogen ervaren bij de edities van 2017,2018 en 2019.

Juist nu vinden wij het van belang om op die facetten een zelfde lijn te kunnen doortrekken. De mogelijkheden van een speciaal garantiefonds welke de overheid heeft opgezet, welke onlangs bekend zijn gemaakt, kunnen wij geen gebruik van maken en het zou zeker niet doorslaggevend zijn. Uiteindelijk willen we in vrijheid , ontspannen en zonder zorgen en beperkingen kunnen genieten en bovenal een stukje zekerheid bieden aan al onze trouwe bezoekers.

Ja, wij streven ernaar om de volledige line-up van 2020 ook te handhaven in 2022. *Wijzigingen onder voorbehoud.

Jouw ticket voor de 2020 editie wordt automatisch omgezet naar een ticket voor 2022.  Het huidige ticket blijft dus gewoon geldig en jij hoeft geen actie te ondernemen.

Ook voor ons zijn het moeilijk tijden. We werken een jaar naar dit moment toe om voor jullie een unieke beleving neer te zetten. We willen graag samen met jullie kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat de festivalbranche en ons mooie festival in deze moeilijk tijd kan overleven. Wij werken met verschillende gepassioneerde zzp’ers, toeleveranciers, personeel, bedrijven en alles daartussen. Deze partijen hebben de afgelopen periode voor ons festival kosten gemaakt en hopen net als ons dat we na deze crisis ook kunnen blijven bestaan en doen waar we goed in zijn. Daarom vragen we jullie als bezoekers, die ons festival tot een geweldig succes maken, om ons te steunen en ervoor zorgen dat we ook in 2022 een prachtig evenement kunnen neerzetten in Limburg.

De huidige verkochte tickets voor de 2020 editie blijven ook geldig voor onze nieuwe datum. Dit betekent dat jij al verzekerd bent van een geweldige dag/nacht en de voorpret gewoon doorgaat.

Dit doen we niet zomaar! Als dank en blijk van waardering, geduld en liefde ontvangt elke bezoeker die in bezit is van een reeds aangeschaft 2020 ticket volgend jaar tijdens de 2022 editie 2 (twee) gratis consumptiemunten bij binnenkomst, waarna we samen proosten op het leven!

Weet je nu al dat je in 2022 niet aanwezig bent of door omstandigheden echt verhinderd bent? Dan kun je alsnog een refund aanvragen voor de 2022 editie. Dat kan vanaf 1 juni 2022. #saveyourticket

Namens de organisatie en de gehele branche alvast bedankt voor jullie steun, berichtjes en medeleven.

Wij kunnen een geldigheid van tickets via niet officiële kanalen niet garanderen. Alle opties via derden aangekocht zijn bij ons niet geldig. Alleen alle geldige tickets voor 90’s Forever Outdoor 2020/21 worden automatisch overgezet naar 90’s Forever Outdoor 2022.

In dit geval adviseren we je om contact op te nemen met Ticketswap, wij kunnen hier geen garanties over geven.

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link .

We kunnen ons voorstellen dat je in deze situatie nog vragen hebt die nog niet beantwoord zijn. Stuur ons een mail via help@90sforever.nl

Vanwege de drukte kan het voorkomen dat je langer op antwoord moet wachten. Ook hier vragen we om begrip en geduld!

Sneck