Corona informatie


UPDATE: 3/24/2020

Vandaag heeft het RIVM de maatregelingen aangescherpt. Dit betekent voor evenementen tot 1 juni dat deze geen doorgang krijgen. We moeten jullie met pijn in ons hart vertellen dat onderstaande 90's FOREVER FLASHBACK CLUB TOURS op dit moment geannuleerd worden:

26.04 Brikke Oave - Brunssum 16.05 Club Ultra - Helden

We hadden graag met jullie een heel mooi feest gevierd tijdens onze eerste club tours op beide locaties. Wij gaan zeker kijken naar nieuwe mogelijkheden!

Ook willen wij onze verantwoordelijkheid nemen voor onze medewerkers, bezoekers, artiesten en omgeving rondom de 90's Forever Flashback Club tour. Alle kaartkopers krijgen hun geld zo snel mogelijk terug. Neem contact met ons op via info@90sforever.nl

🚨 Voor de duidelijkheid het gaat hier om onze Tour en NIET 90’s Forever Outdoor Festival!

#staysave #stayhome #savethesummer

10/03/2020

De Nederlandse regering heeft nieuwe maatregelen aangekondigd. De komende periode volgen ook wij de landelijke (RIVM), regionale en lokale adviezen op de voet. De gezondheid voor alle betrokken staan op de eerste plaats. Mochten er officiële wijzigingen zijn omtrent onze 90’s Forever Flashback Clubtour op 26 april in Brunssum en 16 mei bij Club Ultra in Helden, dan houden we jullie via onze eigen website en 90’s Forever Facebook kanaal op de hoogte.

Tot slot willen we jullie vragen om goed op elkaar te passen en volg echt de adviezen vanuit de overheid. Blijf binnen en neem deze maatregelen serieus, ze zijn voor IEDEREEN van toepassing. Alleen dan komen we snel uit deze vervelende situatie!

Stay strong en tot heel snel! #savethesummer

Team 90’s Forever

90`S FOREVER CLUB TOUR

Hét kleurrijke 90’s circus van Nederland raast vanaf 2020 door het zuiden des lands met een grandioos intiem kleurrijk feestje. We nemen je mee naar de mooiste tijd van je leven, de goeie oude tijd met heuuuul veuuuul mooie herinneringen, verassingen en gekkigheid! De tijd dat onwijs veel lekkerste hits werden gemaakt die ongetwijfeld in onze bomvolle cdkoffer te vinden zijn. Maar je mag ze ook live meezingen ON STAGE!

EVENTS

  • FLASHBACK CLUB TOUR \ ECI
    ROERMOND \ 03.10.2020

  • FLASHBACK CLUB TOUR \ GRENSWERK VENLO \ 12.12.2020

THE EXPERIENCE

90`s FOREVER DJ TEAM

Wij weten hoe je een feestje maakt. Dansen op de lekkerste hitjes die het 90’s Forever DJ team uit de platenkoffer tovert. Het gevarieerde dj team heeft inmiddels meer dan zeven dj’s ter beschikking in verschillende stijlen. Soepel in de heupjes en uit volle borst meezingen. En dat allemaal in een overweldigende entertainment show.

CONTACT