Powered by

90's Forever

Zaterdag 2 Nov 2019
Open: 20.30u tot 05.00u
Locatie: Mecc – Forum 100 – Maastricht.
Leeftijd: 18+


Wie was er bij de allereerste indoor editie dd 3 december 2011? Alweer bijna 9 jaar geleden. Op 2 november 2019 zal de 9e indoor versie van 90’s Forever een jubileum- en tevens finale editie worden. We zullen een tijdperk afsluiten van 9 mooie jaren waar meer dan 60.000 feestbeesten op de vloer stonden en er ruim 50 internationale artiesten het podium hebben beklommen.

Deze finale zal geheel in het teken staan van The Magic Nr 9. Tijdens deze 9e indoor editie van 90’s Forever in 2019 zullen maar liefst 9 artiesten geprogrammeerd worden. We hebben een “best of” selectie gemaakt van artiesten die de afgelopen 8 edities reeds op het podium stonden. Hieraan zijn enkele nieuwe (opvallende) namen en speciale artiesten die hun jubileum show met jullie gaan delen.

Maar deze finale betekent ook een nieuw begin! Vanaf 2020 zullen de producenten van 90’s Forever met een geheel nieuw indoor concept komen in dezelfde periode. Op 2 november, tijdens de finale van 90’s Forever, zal het nieuwe concept in een unieke showrelease worden geïntroduceerd aan jullie. Kijkend naar het design in combinatie met enkele artiesten die voor de finale staan geprogrammeerd, zouden de kenners al kunnen raden wat ons vanaf 2020 te wachten staat. Een ding staat vast: feesten, tot je erbij neervalt is 100% gegarandeerd.

Maar voor het zover is gaan we op 2 november historie schrijven met een bijzondere finale van een van de beste 90’s indoor evenementen van de Benelux. Was jij op een of meerdere edities afgelopen jaren erbij dan ben je verplicht om met ons samen deze finale te gaan beleven!

Exclusive VIP arrangement

Kies jij voor een exclusief VIP arrangement dan word je behoorlijk in de watten gelegd. Kom je met de auto, dan zorgen wij dat jouw exclusive VIP parkeerplaats wordt vrijgehouden pal naast de ingang van het evenement. Vervolgens kom je aan bij de exclusive VIP entree, waar onze hosts en hostesses jou een warm welkom geven en mogelijke wensen bespreken.

Je krijgt direct de mogelijkheid om jouw spullen veilig op te bergen in een locker, welke tot het exclusieve VIP pakket behoort. Je vervolgt je weg naar het verhoogde luxe VIP deck met een fantastisch uitzicht op de mainstage. Heerlijk genieten van de lekkerste drankjes onder het genot van entertainment, muziek en de geweldige shows.

Voor meer informatie over optionele mogelijkheden bij een VIP pakket kunt u contact opnemen met joyce@90sforever.nl


Get your vip tickets

Huisregels

Soft- en harddrugs verboden. Bij constateren dealen in drugs,onmiddellijke overdracht aan de politie.

Minimum leeftijd 18 jaar. Men dient een geldige ID bij zich te dragen.

Slag-, steek-, vuurwapens, andere scherpe voorwerpen of voorwerpen(bijv. deodorant) die gebruikt kunnen worden als wapen zijn verboden.

Pepperspray en traangas worden niet getolereerd.

Geen voetbal-, plaats- of landsuitingen door middel van kleding(bijv uiting op caps).

Geen camera’s.

Alle aanwijzingen van de organisatie, security of andere personeeldienen te worden opgevolgd. Weigering kan leiden tot het ontzeggen van de toegang.

Garderobe verplicht.

Bij toegang tot het evenement gaat bezoeker automatisch akkoord met visitatie.

Verbale en non verbale agressie alsmede het kapot maken vangoederen wordt niet getolereerd en kan leiden tot ontzegging

De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan eigendommen, veroorzaakt door eigen onverantwoordelijkheid van bezoeker voor, tijdens of na het evenement.

De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan eigendommen in zaken als diefstal of verlies.

Bijeenkomsten die een ongemakkelijk of zelfs dreigende weerslag hebben voor het publiek, worden niet getolereerd.

Bij het verlaten van het evenement dient de bezoeker de kortst route naar zijn vervoermiddel te nemen.

Het meebrengen en consumeren van eigen drank of voedsel naar/tijdens het evenement is niet toegestaan.

Het is verboden om nooduitgangen te openen of te blokkeren zonder duidelijke oorzaak.

Bij toegang tot het evenement gaat bezoeker automatisch akkoord met video- en audio-opnames waarin men zich als publiek begeeft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bij het oneens zijn met of niet naleven van genoemde regels kan bezoeker de toegang worden geweigerd of eruit gezet worden.

Ingenomen goederen worden niet geretourneerd!

Roken is niet toegestaan. Er zijn rokersruimtes aanwezig.

POWERED BY