Powered by

FAQ

90's forever indoor is geopend van 20:30 tot en met 05:00

De entree is tot ca. 01.00u geopend. Daarna kijken we aan de hand van de hoeveelheid bezoekers en gescande tickets of de deuren nog langer open blijven.

Je bent in Nederland ten allen tijde verplicht een geldig ID bij je te hebben

Vragen over VIP? Stuur je vraag naar info@90sforever.nl

De minimale leeftijd is 18 jaar. Hier kunnen helaas geen uitzonderingen op worden gemaakt vanwege de regelgeving. Ook niet onder begeleiding van ouders of meerderjarigen

Nee, het tussentijd verlaten van het festival om welke reden dan ook is niet toegestaan.

Neem contact op met info@90sforever.nl en geef aan wat je wensen zijn. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je om het een en ander te bespreken.

Send your question to info@90sforever.nl and we will get back to you as soon as possible.

Als je vraag over het ticket er niet tussen staat kun je altijd contact opnemen met de Klantenservice

Tickets hebben verschillende vormen en kleuren. Online gekochte tickets hebben een barcode en informatie van het evenement en die je uitgeprint mee te nemen of goed op je smartphone te kunnen tonen.De bij primera gekochte tickets zijn oranje van kleur en hebben ook een barcode en de informatie van het evenement. Full-colour tickets van dikker papier/karton hebben een volgnummer en informatie van het evenement en zijn slechts bij een beperkt aantal verkooppunten beschikbaar. Let op dat je het echte ticket meeneemt en niet alleen het aankoopbewijs of bevestigingsmail! Koop alleen tickets via de officiele kanalen zoals Paylogic en www.90sforever.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor elders gekochte tickets en kunnen daarvan de echtheid niet garanderen

Nee, dat is niet mogelijk. Probeer je ticket aan vrienden te verkopen of via de daarvoor bestemde online community.

Nee, alle gasten hebben van te voren van de organisatie of hun contactpersoon een ticket via de mail gekregen. Aan de entree hebben wij dus geen gastenlijst en kunnen we daarin niks betekenen.

De helpdesk van paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

Dat is mogelijk echter verzoeken wij je om tijdig de afbeelding duidelijk op je scherm zichtbaar te maken. Bezoekers met een geprint tickets zullen voorrang krijgen op het moment dat jij je telefoon nog moet aanzetten of in je tast moet zoeken.

Online gekochte tickets vind je in je Paylogic account . Hier kun je je tickets terugvinden en downloaden. Kom je er niet uit: de helpdesk van Paylogic is zeer behulpzaam. Deze kunnen je ook de tickets opnieuw toesturen.

MECC, Maastricht. Forum 100, 6229 GT Maastricht.

Ja, 90's Forever Indoor is rolstoel toegankelijk

Auto

Vanuit de richting Amsterdam-Eindhoven-Heerlen-Aachen:

Direct bij het naderen van Maastricht volg je de bewegwijzeringsborden Liège/Maastricht-Zuid. Na de tunnel volgt je bewegwijzeringsborden waarop MECC is aangegeven en neemt de afrit 55 (Randwyck-MECC).

Vanuit de richting Luik:

Neem de afrit 56 (Gronsveld-MECC). Vervolgens volg je de bewegwijzeringsborden met de vermelding MECC. Deze wijzen je de weg tot aan de parkeerterreinen van MECC Maastricht.

Parkeerkosten:

Volg de bewegwijzeringsborden met de letter (P) of de aanwijzingen van onze verkeersregelaars. De kosten per auto zijn € 12,- en kunnen alleen met PIN betaald worden.

Openbaar vervoer – Bus

Ook met het openbaar vervoer is het MECC uitstekend bereikbaar. Station Randwyck ligt op 250 meter en er is ook een MECC-bushalte voor de hoofdingang.

  • Maastricht Centraal: 3 minuten
  • Eindhoven: 1 uur.
  • Amsterdam: 2 uur 30 min.
  • Brussel Zaventem: 1 uur 15 min.
  • Brussel Charleroi: 60 min.
  • Keulen luchthaven: 60 min .
  • Düsseldorf luchthaven: 1 uur 15 min .

Aangeboden Busreis

In samenwerking met Jacobs Travel – Het Zuiden Reizen zorgen wij voor een veilige reis van en naar het evenement. Geen gedoe meer over wie de BoB is, maar zorgeloos naar de 90’s Forever. We hebben verschillende opstapplaatsen in Nederland – België en Duitsland. Een retourticket kost tussen de €10,- en €15,- euro afhankelijk van de opstapplaats. Bekijk alle opstapplaatsen of meld er een aan (alleen bij grote groepen)!

Ga snel naar https://shop.compoticketing.eu/fr/shop/ticketshop/event/504211B9FF55/1

* Mocht je een opstapplaats willen toevoegen, dan stuur je aanvraag naar info@jacobs-travel.com

Georganiseerde Busreis

Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van onze services. Aanmelden kan via: info@90sforever.nl

Fiets, Brommer, Scooter

Nabij de ingang van MECC Maastricht is een fietsenstalling waar jij gratis je fiets, scooter of brommer kan parkeren. De snelste tweewielerroute naar MECC Maastricht vind je via www.anwb.nl

Kiss & Ride

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride nabij de ingang van MECC Maastricht. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen.

Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!

Ja, die is aanwezig. Svp niet op het terrein zelf plaatsen maar net aan de buitenkant, zodat het geen belemmering wordt voor anderen.

Ja, er zijn ruim voldoende parkeervoorzieningen.

De verkeersregelaars kunnen je doorverwijzen indien je een geldige invalidekaart kunt tonen. Uiteraard is er ook een invalide toilet voorzien.

Het NH Maastricht heeft een unieke ligging aan het MECC. Op slechts 300 meter is openbaar vervoer beschikbaar, zoals trein en bus. Het hotel ligt op 500 meter van de snelweg en op 10 kilometer van het vliegveld. Dit 4 sterren hotel zorgt voor de ultieme nachtrust na een onvergetelijke avond/nacht. Boek hier je verblijf: https://m.nh-hotels.nl/hotel/nh-maastricht

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Uiteraard proberen wij mee te denken met iedereen. Stuur minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl en vermeld wat je graag zou willen meenemen.

Indien je medicijnen gebruikt en deze absoluut dient in te nemen tijdens het festival, stuur dan minimaal 2 weken van te voren een mail naar info@90sforever.nl met een toelichting voor gebruik van je mdeicijnen.

Ja, vraag dit minimaal 2 weken van te voren aan via info@90sforever.nl zodat we hier een passende oplossing voor kunnen aanbieden.

Stuur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

Nee, er zijn geen professionele fot en video apparaten toegestaan. Denk je toch in aanmerking te komen dien dan je verzoek met een duidelijke motivatie in via promotion@90sforever.nl

Er zijn voldoende pinautomaten aanwezig bij alle kassa's.

Nee, parfum en deoderant zijn NIET toegestaan.

Nee, munten van vorige edities zijn NIET geldig.

Het is niet toegestaan eten of drinken of vloeibare producten mee te nemen naar het evenement.

Stur je vraag naar info@90sforever.nl en we geven zo snel mogelijk antwoord.

POWERED BY